top of page
Lazuur illustratie.png

WELKOM!

 

Onze keuken is Frans met Portugese invloeden. Uit onze gerechtjes stel je zelf je gewenste diner samen; wij hebben ze in een voor ons logische volgorde gezet, maar daar mag je het gewoon over oneens zijn.

​

​

Onze kaart wisselt regelmatig, het kan dus zijn dat de website soms een beetje achterloopt

​

 

 

 

VOOR BIJ HET APERITIEF

​​

Zeewiercrackers met mierikswortelcrème (V) 8

​​

Charcuterie van de chef 16.50

​

​

​

CHEF'S MENU

                              

                              5-gangen | 69                                    

                                                            

- daar waar de chef zin in heeft, eventueel uit te breiden met kaas -

​

​​

***O​

 

Bloemkool / gele curry / kappertjes (V)

13

​

 Mosselen / chorizo / tomaat / rock chives

14

​​​

​

***

​​

"Bacalhau com natas" kabeljauw / aardappel / hersttruffel / bergamot

17

 

 Bisque van Hollandse garnalen / topinamboer / vadouvan 

15

 

​​

***

 

Gnocchi / wilde paddenstolen / kastanje / sherry (V)

25

 

Heilbot / pastinaak / scheermessen / prei / plankton  

26

 

"Coq au vin" / Rouleau van poulet noire / boeket van groente / huisgemaakte pancetta 

27

​

 

***

 

Kazen assortiment / chutney

15

(supplement 5.50)

​

Vijgenblad ijs vijgen / chocolade

12

 

Bramen / yoghurt / munt / gekarameliseerde zonnebloempitten / zoethout 

12

 

***

 
Koffie met huisgemaakte friandises

8

​

Madeleine los 

1,50

​

Er wordt in de keuken uitgegaan van minimaal 3-gangen, bij meer gangen passen we portionering aan. 

Indien er dieetwensen / allergieën zijn horen wij dat graag.

Wij koken niet veganistisch.

​

Lazuur

Purmerplein 8

1023 BD Amsterdam

020-636 01 54

 

www.restaurantlazuur.nl

info@restaurantlazuur.nl

WOE - ZO

​

open van 18.00-00.00 u

de laatste reserveringsmogelijkheid is 20.30u

​

De eerste zondag van de maand serveren wij

en Sunday Roast, een klassieke 3-gangen roast

12.30 tot 16.00 u

​

GROOT GEZELSCHAP

​

Wenst u met meer dan 6 personen te komen?

Neem dan vooraf telefonisch of per mail contact op,

ter afstemming van de wensen en mogelijkheden.

bottom of page